Kaos på kørebanen

Den ene bil efter den anden hamrer mod ensretningen i Nansensgade. Cyklisterne bliver utrygge og søger i sikkerhed på fortovet. Hvor de så er ved at vælte fodgængerne omkuld. Og så har vi balladen. Totalt trafikalt anarki i Nansensgade. Det må der gøres noget ved. Bent Lohmann, bosiddende i Nansensgade og formand for Indre By Lokaludvalg, har en konkret idé til forbedring af de kaotiske trafikale forhold:

”Det, man kunne gøre, var at lægge skråparkeringen ned. Det vil give mere plads til cyklisterne og bedre overblik for alle i trafikken. Men derved mister vi samtidig nogle parkeringspladser, og dem skal der så kompenseres for andetsteds”.

Og så opfordrer Bent Lohmann i øvrigt til “selvtægt”, hvis du også er møg træt af forholdene:

”Ser du en bil, der drøner i fuld fart lige mod ensretning, så tag et billede af den – med tydelig nummerplade. Send det ind til Lokaludvalgets sekretariats mailadresse: indrebylokaludvalg@okf.kk.dk. På den måde kan vi indsamle dokumentation, som forhåbentlig kan give skyts til, at der bliver gjort noget”, udtaler Bent Lohmann.

Forslaget om at rette skråparkeringen ud ligger allerede i en bunke til behandling i forvaltningen i Københavns Kommune. Hvor der også bliver tænkt i alternative løsningsmodeller, f.eks. at lægge loops (blindveje) ud for bilisterne fra Nørre Farimagsgade og ad den vej mindske trafikken. Eller lukke af for indkøring omkring krydset ved Ahlefeldtsgade. Så der bliver arbejdet på flere modeller. Men indtil videre må du se dig ekstra godt for i Nansensgade– og have kameraet klar.

OBLS: Oplysninger til Borgerne om Lokalsamfundet!

Hvis man har en beboerlicens til Indre By, kan man parkere gratis i det private, underjordiske P-anlæg på Israels Plads.

Man skal dog først have fat i en brik / adgangskort

Tekst: R. P. A.

Foto: O. M. B.

Tilbage til resonansens forside