NYT TEMA: Hvilken Nansensgade vil DU have?

Så er der igen ledige erhvervslokaler til leje i Nansensgade. Hele tre af slagsen. Men hvad skal de bruges til – og hvorfor? Endnu et kontor, måske fordi det giver mindst bøvl? Frisører? Restaurationer? En fed sneakers-butik?

De små handelsdrivende skriger på flere butikker: De har brug for mere liv og større flow for at overleve i gaden.  Butikkerne er afhængige af hinanden. Er vi også afhængige af dem? Hvilken slags gade vil vi have? Har vi brug for en samlet strategi? Hvem skal gøre noget? Hvad mener bestyrelserne i andelsforeningerne, butikkerne og beboerne? – Hvad mener du?

Under overskriften ”Hvilken Nansensgade vil du have?” lancerer resonansen et forårstema anno 2019 om gadens liv og karakter i dag og fremover. Målet er at invitere til debat og igangsætte en refleksion, så vi alle træffer bevidste beslutninger fremfor at lande hurtige uigennemtænkte løsninger. Beslutninger baseret på vores visioner, drømme og ønsker for Nansensgade nu og i fremtiden!

Vi vil gerne i kontakt med jer alle: beboere, udlejere, erhvervsdrivende mm. Skriv til os, så kommer vi forbi og hører dit synspunkt:

info@resonansen.dk

Tilbage til forsiden